News

  • Kotimaan kiertueita, katso Esittelypäivät

  • KARHU LUMILINKOJEN MYYNTI IKH:LLE

Karhu Super 38 Joystic

KARHU SUPER 38 Joystic tekee sahauksen sekä halkaisun täysin hydraulisesti, halkaisuterän korkeudensäätö myös hydrauliikalla.

KARHU SUPER 38 katkaisee ja pilkkoo halkaisijaltaan jopa 38 cm puut.   Halkaisuteho säätyy automaattisesti 2-8 tonnin välillä, jolloin kone halkoo pienemmät puut nopeammin. Hydraulitoimisen sahan ansiosta puiden sahaus on erittäin tehokas ja varmatoiminen.

Ohjattavan halkaisuliikkeen ansiosta puiden halkaisuaika on lyhentynyt merkittävästi.

Leveä sivusuunnassa kääntyvä 4,3 m poistokuljetin on koneessamme vakiovarusteena. Koneissamme on aina vakiovarusteena UUDENAIKAINEN Mattosyöttöpöytä, joka helpottaa puiden käsittelyä.   Koneessamme on nerokas viimeisenpuun hallintamekanismi, jonka ansiosta viimeiset kappaleet eivät mene halkaisukouruun pystyyn.  Koneemme on täysin hydraulitoiminen. Nämä ominaisuudet tekevät koneesta tehokkaan myös ammattikäyttäjille. Uuden muotoilun ansiosta KARHU SUPER 38 klapikone on erittäin käyttö- ja huoltoystävällinen. Konetta on saatavissa TR /SM(7,5kw) sekä PM sekä näiden yhdistelmä käyttöisenä.  KARHU SUPER 38:aa on myös mahdollisuus saada hinausvarustuksella, joka helpottaa koneen siirrettävyyttä.

TEKNISET TIEDOT:

Mattosyöttö
Max puun halk. 380 mm
Max puun pit. 600mm
Max halk. voima 2-8 tn
Teräketju 1,5mm 325″ 72 Lenkkiä
Terälaippa Karhu 15″
Kuljetin 4300 mm (sivusuunnassa kääntyvä)
Paino 1150 Kg
Tehontarve 13 hv

 

Design: Haaja